Frequently Asked Question

Τι συμβαίνει με τις υπηρεσίες της παλιάς συσκευής, όταν χρησιμοποιηθεί ως Trade Up;
Last Updated 2 years ago

Η παλιά συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μέχρι να λήξουν οι υπηρεσίες. Επίσης πρέπει η επιλογή Enable automatic feature key synchronization (Setup -> Feature Keys στον Policy Manager) να είναι απενεργοποιημένη:

Περισσότερες πληροφορίες:

https://watchguardsupport.secure.force.com/publicKB?type=KBArticle&SFDCID=kA2A00000000F1oKAE&lang=en_US

Please Wait!

Please wait... it will take a second!